Κινητικότητα από φορείς και Κυβέρνηση για την Μεσοχώρα

 

Χάρτης με τα έργα του Άνω Αχελώου


Πυρετώδεις οι διεργασίες γύρω από τα εκκρεμή ζητήματα του Αχελώου. Μετά από τον πρώτο αιφνιδιασμό για τις εξελίξεις στο θέμα του ΥΗΕ Μεσοχώρας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού έχει προγραμματισθεί  τηλεδιάσκεψη με αρμόδιους Υπουργούς αύριο Τρίτη (8/12).   

Όλα συγκλίνουν πως έχει ωριμάσει η στιγμή που τα ζητήματα του Αχελώου θα ξεκαθαρίσουν οριστικά, και η προωθητική δύναμη που έχει η πολιτική βούληση μιας Κυβέρνησης (ελπίζουμε της σημερινής), να αποτελέσει τον καταλύτη προκειμένου όλα τα έργα του Άνω Αχελώου να μπουν σε πορεία υλοποίησης και λειτουργίας. 

Μόνο έτσι, η απογοήτευση που σήμερα βαραίνει όλους τους καλοπροαίρετους συμπολίτες μας για τις ατυχείς ή "σκόπιμες" εξελίξεις, θα μεταφερθεί οριστικά στην πλευρά όσων υποστηρίζουν την βάρβαρη "κατεδάφιση" των έργων και των ολίγων αμετανόητων ή "αφελών" που τους ακολουθούν. 

Σχετικές με την κινητικότητα που παρατηρείται για το θέμα της Μεσοχώρας και γενικά των έργων του Αχελώου, είναι και οι ανακοινώσεις ορισμένων φορέων της Θεσσαλίας :

H Τοποθέτηση του κ. Αθ. Νασιακόπουλου, Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ), Δημάρχου Κιλελέρ  εδώ

H Τοποθέτηση του κ. Γιάννη Καλλέ, Προέδρου της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών (ΕΘΕΜ) εδώ


​Ενημερωθείτε για τα νέα του blog "Νερά - Γεωργία - Περιβάλλον" :

- Από την σελίδα μας στο fb

- Από την ομάδα μας στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας για το blog ή/ και τις αναρτήσεις εδώ :

Δημοφιλέστερες Αναρτήσεις