Ο Αλέξης στη Μεσοχώρα…….

 


Ήρθε και πάλι ο Αλέξης στη Θεσσαλία !

Αυτή τη φορά, μέσα στις γιορτές, πέρασε μια βόλτα απ’ τη Μεσοχώρα, είδε τους φίλους του και βγάλανε μαζί και φωτογραφία με το καθιερωμένο τσιμπούσι στο καφενείο του χωριού.

Και όλα τα ΜΜΕ και τα σοσιαλ-μίντια ασχολήθηκαν με το πόσο ωραία πέρασαν εκεί ο Αλέξης και η παρέα του.

Άλλα όμως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του «Νερά – Γεωργία – Περιβάλλον»…

Εδώ και πολύ καιρό και κυρίως μετά την κωλοτούμπα των συριζαίων  (που τώρα «συμφωνούν» να λειτουργήσει το έργο της Μεσοχώρας, ενώ παλιά ονειρευόντουσαν να το γκρεμίσουν….), οι διάφοροι «οραματιστές» της κατεδάφισης του φράγματος και του υδροηλεκτρικού εργοστασίου που έχουν απομείνει, ψάχνουν απτόητοι να βρούνε μία ανώδυνη τεχνική λύση να κόψουνε το φράγμα στη μέση (δες παραπάνω εικόνα) και να «ελευθερωθεί», όπως λένε, το ποτάμι !

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, φέραν κρυφά αρκετούς μηχανικούς, τους έδειξαν το σχέδιο τους και τους ρώτησαν τι μπορεί να γίνει, χωρίς όμως να γκρεμοτσακιστούν.

Επειδή κανένας δεν τους ικανοποίησε, αποφάσισαν να καλέσουν τον γνωστό πολιτικό μηχανικό, τον πρώην πρωθυπουργό και φίλο τους Αλέξη, για να τους συμβουλέψει κι’ αυτός πως θα πραγματοποιήσουν τον ευσεβή τους σκοπό !

Πληροφορούμαστε λοιπόν έγκυρα (προφανώς δεν θα αποκαλύψουμε τις πηγές μας ….) ότι ο Αλέξης ενημέρωσε τους φίλους του ότι ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει κάποια λύση, διότι έως τώρα σαν μηχανικός δεν έχει ασχοληθεί με φράγματα.

Επειδή όμως είδε τους επίδοξους κατεδαφιστές απογοητευμένους, τους υποσχέθηκε (και ξέρετε τώρα πόσο κρατάει ο Αλέξης τις υποσχέσεις του…..) ότι σύντομα θα τους εξασφαλίσει μια επίσκεψη στη Μεσοχώρα από τους πιο ειδικούς μηχανικούς στον κόσμο και συγκεκριμένα αυτούς που κατασκεύασαν το φράγμα των τριών φαραγγιών στην Κίνα (!) που είναι και το μεγαλύτερο στον κόσμο και εκείνοι θα βρούνε τη λύση !

Ζήτησε όμως από τους φίλους του κατεδαφιστές να μην διαρρεύσει η εμπλοκή του στο θέμα, μπας και γίνουν όλοι τους ρεζίλι !

Εξάλλου, τώρα που έγιναν κόμμα εξουσίας, τέτοια ακτιβίστικα με «γκρεμίσματα» και «σκισίματα» φράγματος, με σπασμένες μπάρες στα διόδια κλπ. πρέπει να αποφεύγονται !

Τους είπε όμως, όπως κάποιος ωτακουστής μας το μετέφερε, «κάντε και καμμιά ακόμη προσφυγούλα στο ΣτΕ και, που ξέρεις, μπορεί και πάλι να ακυρωθεί το έργο, οπότε εμείς θα είμαστε καβάλα», εννοώντας και υπέρ της λειτουργίας του έργου αλλά και μαζί με τους οραματιστές της καταστροφής !

(Σημείωση : λίγο πριν την δημοσίευση του αποκλειστικού μας ρεπορτάζ για τον σκοπό της επίσκεψης του Αλέξη στη Μεσοχώρα, κάποια σοσιαλ-μίντια άρχισαν να γράφουν ότι πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ τα γυρνάει και θα είναι αντίθετος να γίνει η Μεσοχώρα και άλλα τέτοια. Κάποιοι στα κεντρικά φοβήθηκαν τις επιπτώσεις από τα δημοσιεύματα αυτά και πρότειναν στον Αλέξη να πούνε ότι η επίσκεψη στη Μεσοχώρα είναι fake news και ότι η φωτογραφία στο καφενείο του χωριού ήταν από την μονταζιέρα της ΝΔ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά, είναι όμως βέβαιο πως μετά από το δικό μας έγκυρο ρεπορτάζ όλα μπαίνουν στην θέση τους ! Όσο για εμάς θα επανέλθουμε στο θέμα όταν πραγματοποιηθεί η επίσκεψη των …Κινέζων !).

 Ο αιρετικός 

Ενημερωθείτε για τα νέα του blog "Νερά - Γεωργία - Περιβάλλον" :

- Από την σελίδα μας στο fb

- Από την ομάδα μας στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας για το blog ή/ και τις αναρτήσεις εδώ :

Δημοφιλέστερες Αναρτήσεις