Στην καφετζού !!



Εντάξει μωρέ ..... τοποθετήθηκαν δημοσίως και οι φίλοι μας εκεί στο  «τμήμα ανάπτυξης» του ΣΥΡΙΖΑ για να ξεκαθαρίσουν ότι δεν υπάρχει «ασάφεια» στην πολιτική τους θέση για τα νερά εδώ στη Θεσσαλία (δες εδώ την σχετική ανακοίνωσή).

Τους είχαν προκαλέσει δύο  «παληοί» γεωπόνοι, ο Γκούμας και ο Γέμτος («αυτός και ο άλλος» που λέμε !) και τους ρωτούσαν εάν, όταν θα ξαναέρθουν στην Κυβέρνηση (εάν και εφόσον...) θα τα γκρεμίσουν τελικά τα έργα στον Αχελώο ή όχι ;

Η απάντησή τους όμως, ήταν σκέτο μαντείο των Δελφών ρε παιδιά ! «Μετά την απόφαση του ΣτΕ (2014) και ....την απόρριψη των προσφυγών των Σχεδίων Διαχείρισης....του 2017....λήγει το θέμα της εκτροπής Αχελώου» (η υπογράμμιση δική μας, κατάδική μας !). Και ότι καταλάβατε, καταλάβαμε και εμείς. 

Δηλαδή τα Σχέδια Διαχείρισης του 2017 είναι θέσφατο ενώ του 2014 ήταν για αλλαγή. Ή μήπως τα ακύρωσε το ΣτΕ ; 

Εντάξει λοιπόν καλοί μας φίλοι, τώρα θα κοιμούμαστε πλέον ήσυχοι ! Ας το διάολο πια αυτή η συζήτηση, την βαρεθήκαμε !

Θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, θα κάνει εκεί τις μελέτες για την κατεδάφιση, σαν γνήσιοι οικολόγοι θα μελετήσουν και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, που θα πάνε δηλαδή όλα αυτά τα μπάζα από τα γκρεμίσματα, χώματα, μπετά κ.α, θα κάνουν τελικά την κατεδάφιση με έναν εργολάβο (ίσως τον Καλογρίτσα που είναι από εκεί πάνω και είναι και τολμηρός !), θα ξαναφυτέψουν δένδρα, θα ξαναφτιάξουν το ποτάμι, αγνό και αμόλυντο, σαν την Βάλια - Κάλντα ένα πράγμα, θα μας κοστίσει βέβαια καμμιά πεντακοσαριά εκατομμύρια ευρουλάκια, αλλά ....είπαμε, πρώτα η φύση και το περιβάλλον !

«Μα τι ανοησίες γράφεις» μου επεσήμανε η αρχισυνταξία του ιστότοπου, «που είδες εσύ να πούνε οι άνθρωποι ότι θα το κατεδαφίσουν ; Γράψανε ότι λήγει το θέμα, και εννοείται την κατεδαφίση την αφήνουν να την κάνει η σημερινή Κυβέρνηση, που στο κατά κάτω, όπως λένε οι φίλοι μας,  την οφείλει, λόγω του ΣτΕ ! Της ΝΔ ιδέα δεν ήταν και η Σακελλαροπούλου ; Ας της κάνουν λοιπόν αυτό το δωράκι ! »

«Μα ούτε αυτό το γράψανε !» αντέτεινα σθεναρά. «Είδες εσύ πουθενά να το ζητάνε ; Γιατί βγάζεις ιστορίες από το μυαλό σου ; Εξάλλου τα παιδιά το είπανε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΑΦΕΙΑ στις θέσεις τους. Τι δεν καταλαβαίνεις ; » και έφυγα αναστατωμένος.

Το απόγευμα, εκεί μέσα στην αγωνία μου μπας και με απολύσουν, τα σκεφτόμουνα όλα αυτά στο σπίτι και, που το' βαλε ο διάολος, ανοίγω την τηλεόραση και πέφτω ρε παιδιά πάνω στην ... Γεωργία Βασιλειάδου να λέει σε κάποια χαζοβιόλα τον καφέ !!

Πήρα αμέσως τηλέφωνο την αρχισυνταξία και τους είπα : «Παιδιά έχω μια ιδέα, πάμε στην καφετζού, να μας πει το φλυτζάνι, μπας και βγάλουμε καμμιά άκρη τι θέλουν να πουν ! !». Άκουσα  να κλείνει με φούρια το τηλέφωνο. 

Εγώ όμως διατηρώ κάποιες ελπίδες αποδοχής της πρότασής μου και περιμένω ακόμη την απόφαση της συλλογικής διαχείρισης του blog «Νερά και Γεωργία (όχι ρε την Βασιλειάδου...) ». 

Όταν μου την ανακοινώσουν θα σας ενημερώσω για την συνέχεια.

Μέχρι τότε....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους. 

Ο αιρετικός 


Ενημερωθείτε για τα νέα του blog "Νερά - Γεωργία - Περιβάλλον" :

- Από την σελίδα μας στο fb

- Από την ομάδα μας στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας για το blog ή/ και τις αναρτήσεις εδώ :

Δημοφιλέστερες Αναρτήσεις